Ronstan seglarklockor

Ronstan seglarklockor_600x600

Ronstan Clear Start ™ seglarklockor har djärv ny design och sann seglingsfunktionalitet. Förutom nytt utseende de har stora knappar, lättlästa displayer och avancerad intuitiv programmering utformad specifikt med racingseglare i åtanke. Clear Start ™  är utvecklade tillsamns med några av världens bästa seglare, och sätter standarden för många år framöver.

Stor Quick View-display
Hela Clear Start ™ serien har stora siffror och lättavlästa siffror som syns vid en snabb blick utan att behöva ta handen från rodret.

Race Sequence omsynkronisering
Alla tävlingsseglare vet hur svårt det kan vara att få klockan att gå på exakt på sekunden startsekvensen påbörjas. Med den praktiska SYNC-funktionen kan du snabbt synkronisera Clear Start ™ till den officiella tävlingstiden.

Förprogrammerade Race Sequence signaler
De intuitiva Clear Start ™ ljudsignalerna låta dig veta exakt var du är i startsekvensen utan att titta på displayen. Förprogrammerad med ISAF 5-4-1-0 och Matchracing startsekvenser, kan också programmeras för andra nedräkningssekvenser av användaren. Ljudsignalerna kan stängas av om så önskas.

Slutet av sekvens -Nedräkning eller räkna upp.
Clear Start ™ kan ställas in för automatisk upprepning av nedräkningen vid slutet av sekvensen, vid allmän återkallelse för omstart, eller att starta räkna upp för att spåra förfluten tid.

Multi-rad display med Real Time
Inget behov av att växla mellan nedräkning och tidlägen eftersom den aktuella tiden visas under nedräkningstiden på multi-line Clear Start ™ displayen.

Djärv och funktionell design
Clear Start ™ serien har ren, modern design utan att offra användbarheten.
Tillgänglig i attraktiva färgkombinationer och material som tål livet på sjön.
Den mångsidiga stora Race Timer kan bäras som armbandsur eller monteras på distans för enkel visning för hela besättningen.