Solcellspaneler Optimate

Optimate solcellspaneler

OptiMate portabla solcellspaket, kompletta med panel, regulator och kabel för batterianslutning

Montera bara panelen på ett lämpligt ställe för att få maximalt solljus, anslut regulatorn till batteriet så sköter sig resten själv. Inga fler batteriproblem. Utmärkt för den lilla båten, batteriet i sommarstugan eller varför inte till strömaggregatet till hästhagen.

Laddar på dagen, övervakar på natten. OptiMate Solar solcellspaket är helt automatiska, med smart laddningsregulator som ger information om batteristatus vid laddning och när batteriet vilar över natten. När panelen tar emot sol syns det på regulatorn som bekräftar att solenergi levereras och en batteristatuslampa indikerar laddningsförloppet. OptiMate Solar omvandlar solenergi till en hög pulsladdning som förbättrar laddningseffektiviteten. Under natten eller när solenergi inte längre levereras visas batteristatus var tredje sekund.

Varje sats innehåller en högkvalitativ polykristallin panel med 2 m kabel, laddningsregulator med 1 m kabel och 2 anslutningskablar (en för fast montering på batteriet med ringkabelskor och en med batteriklämmor).
Panelen har hörnfästen för enkel vägg- eller takmontering.